Over Hanver

HANVER is sedert 2005 actief in de opleidingsector. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van typlessen voor kinderen en volwassenen. 

Daarnaast verzorgen we ook MS-Office opleidingen.

Onze opleidingen worden zowel in groep als individueel aangeboden.

Ga in het menu naar opleidingen voor meer informatie. Indien u een offerte wenst dan mag u ons altijd contacteren.


Onze waarden…

Duurzaamheid: wij dragen duurzaamheid een warm hart toe. Zowel qua gebruik van materialen en dus naar de natuur toe als qua relatie met onze partners en leerlingen. Wij zijn ervan overtuigd dat op een duurzame manier werken met elkaar en voor mekaar resulteert in een tevreden omgeving.

Respect: wij respecteren alle onze partners en iedereen waarmee we werken. Samen werken op een respectvolle manier resulteert in een vlotte en aangename samenwerking.

Openheid: openheid is absoluut noodzakelijk voor ons want alleen door open en duidelijk te communiceren geraken we vooruit.

Al onze leerkrachten dragen deze waarden dagelijks mee in hun hart en staan ook op die manier in het leven en dus voor de klas.

Hanver

Ons team

Joke Derhore

Joke

Nieuwe dingen leren is uitdagend, maar op een leuke en interactieve manier zoals bij ons des te plezanter!

Wanneer Joke merkt dat de groep elkaar verder helpt en motiveert, dan wordt de les nog interessanter!!!

Hannelore Vergauwen

Hannelore

Hannelore is administratief verantwoordelijk voor Vlaanderen. Hannelore ligt aan de basis van Hanver en na 14 jaar nog altijd met evenveel enthousiasme!!

Naast het lesgeven is Hannelore verantwoordelijk voor de website. Laat die IT-vragen maar komen.

Elien Valcke

Elien

Elke les opnieuw ben ik blij om typejuf te zijn, de verwondering van wat ze al zullen leren in de eerste les, de evolutie die je ziet gedurende de weekjes van de cursus en vooral hoe trots ze wel niet zijn als ze horen dat ze geslaagd zijn en hun diploma verdiend hebben.

Tania Sel

Tania

Tania vindt het heel leuk om te zien hoe de leerlingen evolueren van 'het is zo moeilijk' naar 'het lukt keigoed' en dat ze na de derde les fier zijn dat ze hun naam en zo veel meer blind kunnen typen, mét hoofdletters en al ... !!!!

Daarnaast is Tania het aanspreekpunt voor de regio Antwerpen. 

Tamara Verbeke

Tamara

Tamara is actief in West- en Oost-Vlaanderen. Ze staat enorm graag voor de klas om zowel kinderen als volwassenen iets bij te brengen. 

Ze vindt het super leuk om telkens weer te zien welke resultaten worden behaald na het oefenen.