Over Hanver

HANVER is sedert 2005 actief in de opleidingsector. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van typlessen voor kinderen en volwassenen. 

Daarnaast verzorgen we ook MS-Office opleidingen.

Onze opleidingen worden zowel in groep als individueel aangeboden.

Ga in het menu naar opleidingen voor meer informatie. Indien u een offerte wenst dan mag u ons altijd contacteren.


Onze waarden…

Duurzaamheid: wij dragen duurzaamheid een warm hart toe. Zowel qua gebruik van materialen  als qua relatie met onze partners en leerlingen. Wij zijn ervan overtuigd dat op een duurzame manier werken met elkaar en voor mekaar resulteert in een tevreden omgeving.

Respect: wij respecteren alle onze partners en iedereen waarmee we werken. Samen werken op een respectvolle manier resulteert in een vlotte en aangename samenwerking.

Openheid: openheid is absoluut noodzakelijk voor ons want alleen door open en duidelijk te communiceren geraken we vooruit.

Al onze leerkrachten dragen deze waarden dagelijks mee in hun hart en staan ook op die manier in het leven en dus voor de klas.

Hanver

Ons team

Hanver

Melody

Als mama van 2 bengels weet ik hoe leuk het is als ze nieuwe dingen aanleren.

Kinderen zien groeien en hun grenzen zien verleggen is ongelofelijk mooi! Dat ik daaraan mag bijdragen is voor mij zo bijzonder :-)

Typpi

Typpi

Typpi is dol op het helpen van typers! Staat dag en nacht paraat. Ondanks zijn jonge leeftijd kan hij al heel wat hulp bieden. 

Naast het helpen van de typers gaat Typpi ook zeer graag lopen.

Typpi woont bij juf Hannelore.

Joke Derhore

Joke

Nieuwe dingen leren is uitdagend, maar op een leuke en interactieve manier zoals bij ons des te plezanter!

Wanneer Joke merkt dat de groep elkaar verder helpt en motiveert, dan wordt de les nog interessanter!!!

Sophie Demeyere

Lauren

Lauren is naast een goeie typSTer ook een sportatleet. Ze kan heel goed kinderen motiveren en coachen en doet alles met veel passie. 


Hannelore Vergauwen

Hannelore

Hannelore is administratief verantwoordelijk voor Vlaanderen. Hannelore ligt aan de basis van Hanver en na 16 jaar nog altijd met evenveel enthousiasme!!

Naast het lesgeven is Hannelore verantwoordelijk voor de website. Laat die IT-vragen maar komen.

Elien Valcke

Elien

Elke les opnieuw ben ik blij om typejuf te zijn, de verwondering van wat ze al zullen leren in de eerste les, de evolutie die je ziet gedurende de weekjes van de cursus en vooral hoe trots ze wel niet zijn als ze horen dat ze geslaagd zijn en hun diploma verdiend hebben.

Tania Sel

Tania

Tania vindt het heel leuk om te zien hoe de leerlingen evolueren van 'het is zo moeilijk' naar 'het lukt keigoed' en dat ze na de derde les fier zijn dat ze hun naam en zo veel meer blind kunnen typen, mét hoofdletters en al ... !!!!

Daarnaast is Tania het aanspreekpunt voor de regio Antwerpen. 

Typpi

Ons team zoekt versterking regio Antwerpen!

Kan jij vingervlug typen en wil je graag ons team versterken om deze fantastische vaardigheid bij kinderen aan te leren?

Contacteer ons dan zeker!

Voor meer info: typelessen@hanver.be