Over Hanver

HANVER is al meer dan 12 jaar actief in de opleidingsector. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van typlessen voor kinderen en volwassenen. 

Daarnaast verzorgen we ook MS-Office opleidingen.

Onze opleidingen worden zowel in groep als individueel aangeboden.

Ga in het menu naar opleidingen voor meer informatie. Indien u een offerte wenst dan mag u ons altijd contacteren.


Onze waarden…

Duurzaamheid: wij dragen duurzaamheid een warm hart toe. Zowel qua gebruik van materialen en dus naar de natuur toe als qua relatie met onze partners en leerlingen. Wij zijn ervan overtuigd dat op een duurzame manier werken met elkaar en voor mekaar resulteert in een tevreden omgeving.

Respect: wij respecteren alle onze partners en iedereen waarmee we werken. Samen werken op een respectvolle manier resulteert in een vlotte en aangename samenwerking.

Openheid: openheid is absoluut noodzakelijk voor ons want alleen door open en duidelijk te communiceren geraken we vooruit.

Al onze leerkrachten dragen deze waarden dagelijks mee in hun hart en staan ook op die manier in het leven en dus voor de klas.

Hanver

Ons team

Elke Van den Bergh

Elke

Je kennis overbrengen op anderen en zien hoe ze dankzij jou iets nieuws bijleren is een fantastisch gevoel. Als kind leerde ik mijn jongere zusje al lezen en schrijven en ook mijn beide ouders stonden in het onderwijs. Lesgeven is dan ook een levenslange passie voor mij, en zeker als het ook nog met taal te maken heeft.

Hannelore Vergauwen

Hannelore

Hannelore is verantwoordelijk voor de regio West- en Oost-Vlaanderen. Hannelore ligt aan de basis van Hanver en na 14 jaar nog altijd met evenveel enthousiasme!!

Naast het lesgeven is Hannelore verantwoordelijk voor de website en de boekhouding.

Petra Sel

Petra

Petra is verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van de regio's Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg en Wallonië.

Daarnaast staat ze ook met veel plezier en energie voor de klas om de kinderen en ook volwassenen blind te leren typen. 

Elien Valcke

Elien

Elke les opnieuw ben ik blij om typejuf te zijn, de verwondering van wat ze al zullen leren in de eerste les, de evolutie die je ziet gedurende de weekjes van de cursus en vooral hoe trots ze wel niet zijn als ze horen dat ze geslaagd zijn en hun diploma verdiend hebben.

Tania Sel

Tania

Tania vindt het heel leuk om te zien hoe de leerlingen evolueren van 'het is zo moeilijk' naar 'het lukt keigoed' en dat ze na de derde les fier zijn dat ze hun naam en zo veel meer blind kunnen typen, mét hoofdletters en al ... !!!!

Sarah Plompen

Sarah

Hallo, ik ben juf Sarah. Tijdens de typelessen gaat het er altijd leuk en heel verrassend aan toe dankzij onze unieke uitdagende methode...je staat echt versteld wat je al kan na 1 uurtje... je kan je inbeelden wat voor een enthousiasme dat dat creëert voor de leerlingen en voor ons allemaal!

Tamara Verbeke

Tamara

Tamara is actief in West- en Oost-Vlaanderen. Ze staat enorm graag voor de klas om zowel kinderen als volwassenen iets bij te brengen. 

Ze vindt het super leuk om telkens weer te zien welke resultaten worden behaald na het oefenen.

Sophie Demeyere

Sophie

Sophie geeft voornamelijk les in West- en Oost-Vlaanderen. Ze houdt enorm van het lesgeven en zorgt dat elke leerling op zijn of haar tempo telkens weer een stapje verder gaat.

Verder is ze ook actief als jongerencoach bij Bajaa. 

Joke

Joke

Joke geeft les in de regio Antwerpen.

Ze geeft heel graag typles en is na elke lessenreeks weer super verbaasd hoe goed de kinderen blind kunnen typen. De ene nog sneller dan de andere, maar er is niemand die het niet kan!